sjuk

Vaknade ute hos julia av att jag hade sjukt ont i magen. Så det blev att stanna hemma idag.
Så ska inte göra någonting idag. Vaknade ju liksom precis och det finns INGENTING att göra!
Får väl måla och kolla på film eller något, nu ska jag äta. PUSSSSSS.
The Kooks – Naive
The Kooks – Seaside
The Kooks – She Moves In Her Own Way
The Kooks – Ooh La
The Kooks – One Last Time


the kooks


Jag just nu då. Jag funderar på att gå ner till ica för att köpa något gott, hihi!
Idag ska jag inte göra någonting.Eller jo jag ska öva på so prov så jag klarar det imorgon iallafall..
Haha, fuck life. PUSSSS.

naive

Jag har haft det supermysigt med hanna både igår och idag. Vi ska snart se på flickan från ovan. Igår så träffade vi Martin Viktor och Anton. Gud vad jag skrattade och som vanligt så skrattade jag åt mig själv. Haha men ska kolla på film nu, PUSS.

ni kan ju gissa vad jag gör

animated gif maker

jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen

HEJTJALOL. Vaknade hos emma för en liten stund sedan och hon ska snart spela match. Så antingen drar jag mig till hanna eftersom vi ska träffas idag eller så går jag hem en stund först. Igår så kollade jag och emma på massa olika tv program och filmer. Det var skönt att bara ta det lugnt faktiskt, skolan tar du ju död på mig. Bara sju veckor kvar till påsklov, eller? Men ska ta och ringa älsklings hanna!!!! PUSSSSSSS.

do it like a dude

HOS EMMA DARIUS!!!!!!!!!!!!!!!! Och vi gör inte så mycket men ska säkert hitta på något kul senare ikväll! Vi har vart i skolan och vi har tränat lite fotboll. Skolan sög dock men träningen var rätt rolig men superoseriös + vi hade någon random tjej som tränade oss. Aja nu ska jag platta håret om emma är klart, hihi. PUSSSSSSS.

are you leaving?

Jag är heeeelt död. Är verkligen hur trött som helst! Det kvittar hur mycket jag än sover så är jag fortfarande trött, äckligt jobbigt är det. Men iallafall idag så gjorde jag omprov på so:n och det gick sjukt dåligt.
Efter skolan så var jag med isabell en sanbbis. Och nu ligger jag här. KUL!!

Har målat idag. Hihi!






Har inte gjort dom så fint jag kan men

varje gång är som den första

Idag har jag gjort svenska prov i skolan och även om jag verkligen inte har övat någonting på provet så känns
det som om det ändå gick ganska bra. Så får väl ta och hoppas på att jag får G iallafall! Gjorde ett förtest på matten också och det gick bra faktiskt! Tror inte jag har fel på så mycket iallafall kunde det mesta eller nästan allt. fast ett - är ju att jag vet att jag gjorde fel på en fråga! Efter skolan så gick jag och Hanna hem eller jag gick upp till netto för att köpa dricka eftersom vi skulle göra kladdkaka. Efter vi hade bakat osv så satte vi oss vid datorn en stund. Vi pratade och dansade haha! Sen ringde pappa och sa att han kunde hämta mig, så jag gick ut så åkte jag hem. När jag kom hem så satt jag och mamma vid datorn så visade jag några bloggar jag kollar på, haha! Nu ligger jag här och har extremt tråkigt och jag måste plugga. Fy vad tråkigt! Aja, pusshejjjjjjjjj.

Petter – Längesen
Jessie J – Price Tag - Shux Remix feat. B.o.B.
Kapten Röd – Du E La Go
Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites
MGMT – Weekend Wars
Veronica Maggio – Jag kommer
Albin Gromer – Här inne hos mig

white lies

gif animators

allt gör mindre ont sen

make avatar

Sitter med min lillasyster Molly och spelar spel, haha. Usch det känns som om jag inte har träffat henne på jättelänge. Hon är så fruktansvärt söt! Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, eftersom jag inte har mina svenska papper och jag har prov imorgon. Buhu!

Dag 9 -två saker jag önskar jag kunde göra

1- Flyga
2- Veta allt i huvudet, alltså alla provsvar, veta allt i so no matte engelska. Så man inte behöver läsa som fan i böckerna innan prov.

dont panic

torsdag: så var jag med hanna och vi hade lite mysigt och vi åt godis+donken. Kollade på film och skrattade och mötte vp för han skulle lämna lite pengar. Sen så gjorde vi inte så mycket mer. Gick och la oss fast jag kunde inte sova så jag höll hanna vaken!
fredag: Vaknade hemma hos hanna men hon skulle till skövde med sin pappa så dom skjutsade hem mig. Fixade lite och höll på. Sen så kom jag tillbaka till hanna med dricka osv för på kvällen så skulle vi festa till det. På kvällen kom det lite folk men det var väl sådär måste jag säga. Klockan elva så kom hannas pappa hem som inte var meningen(?) Så vi blev utkörda. Vi gick till happytime sen så sov jag och emma hos magnus.
lördag: vaknade hos magnus och jag+emma gick upp till ållevi för att kolla match. sen gick vi hem till emma och värmde oss i hennes säng och kollade på OC. Dagen fortsatte väl bara så och vi låg och kollade film.
sov hos emma den natten.
söndag: vaknade hos emma klockan två och då åt vi mat. Sen gick vi upp och kollade film igen. Sen bakade jag hos henne, haha! det blev ganska lyckat ändå. Aja. sen så kollade vi tv osvosvos. sen hämtade mamma mig och jag pratade med henne om allt som hände på festen och vad jag hade gjort när jag inte vart hemma.


nu ska jag gå och äta. puss!


Dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1- hej
2- hejdå
3- skräll


hehe, så roliga ord kom jag på!
Sitter hemma hos emma och ska sova här inatt, då har jag sovit borta tre dagar i rad (ganska busigt ändå)
Vi har lagat mat, kollat på film och kollat oc. Sen har vi inte gjort så mycket mer eller vi har vart nere hos isabell en liten stund. Aja nu ska vi kolla på film. Puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer

1- när jag och isabell skulle cykla ut till kim så tänkte vi ta en "snabbare" väg genom en gård mitt ute i ingenstans.
Så kommer det en rätt stor hund och skäller en gång så kommer 6 hundar till springandes snabbt som fan och jagar oss ner för vägen. HAHA. och hundarna hoppade på och nästan gjorde så att vi ramlade. Och jag ropade på bella som var rätt långt framför mig. sen kom som TUR va ägeren ut och ropade in hundarna. Haha, fyfan vad rädda vi var. Ni skulle vart med!!!!
2- när jag och hanna skulle träffa jonas och glenn(?) haha, från Herrljuga. så skulle vi först ta kort vid en damm eller något liknande, men anyway. Vi träffade dom och hade toffsar ända upp till knäna och fnissade. Och jag som vanligt vågade inte träffa dom så jag stannade ca 100 meter ifrån så fick hanna möta dom själv. sen så skulle vi äta på en pizzaria så kom det en handikappad kille in och typ skrek snigel och allt möjligt. haha, sjukt roligt var det iallafall. sen när vi kom hem till glenn så började hannas mage låta som faaaaaaan. helt sjukt vad den lät och den slutade inte heller, utan den lät hela tiden vi var inne. Aja själva minnet var väl att vi var äckligt fula, vi gjorde konstiga ljud, vi hade toffsar och dagen var allmänt konstig.
3- när jag var bästavän med denise arvidsson och vi var på berget och skulle åka slalom, sen så skulle vi åka upp i liften så började jag fälla denise och höll på så hela tiden. efter ett tag så blev hon jätte arg och vi skulle åka hem. men då tänkte hon skita i mig så hon åkte i från mig så jag inte hade någon skjuts hem. då så kom jag till parkeringen sen så var ingen där? gud vad rädd jag var, så jag började som vanligt stor gråta och gick och satte mig vid en bänk. efter ett tag så tänkte jag att jag inte kunde stanna där så jag började gå hem, och då bodde jag på landet som ligger i sköttning. ca 8 km från berget. Så när jag kom ner vid soptippen så gick jag upp på en "kulle" som var väldigt jordig. när jag kom upp dit så svimmade jag, men iallfall så kom jag hem efter två timmar och mamma var ute och letade efter mig. min syster kom ut och hämtade mig. då började jag gråta IGEN och hon frågade vad jag hade gjort och eftersom jag var helt lerig efter jag hade svimmat. men iallafall så orkar jag inte skriva mer om det minnet. men mamma var glad att jag kom hem iallafall:D
4- har massor mer men orkar inte skriva. puss

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan

1- Min familj
2- Mina vänner
3- Datorn
4- Mobilen
5- Använda munnen, tolka hur du vill;)


hos emma§§


Gör mamma glad

Hoppas verkligen mamma blir glad nu när jag har städat hela mitt rum (hon tjatar att jag ska göra det HELA tiden)
Så nu när det är alla hjärtans dag så är jag lite extra snäll och gör det, hihi. Pappa gav mig lite pengar innan han åkte till jobbet och tror att mamma kommer ge mig det också när hon kommer hem, eftersom jag ska träffa flickorna ikväll (tror jag). Nu kom Hanna in också haha! Får se vad vi hittar på innan vi ska iväg. Aja, kan inte bara sitta här utan att prata med henne, så vi hörs! pusshej.

alla hjärtans dag

Ska vänta tills mamma kommer hem och träffa henne en stund, sen ska jag gå ner och träffa Hanna.
Vi pratade om att fika eller något (?) men vi får se vad som kommer hända, sen kanske Isabell ska vara med oss.
Men det vi inte heller, aja. Vi får se vad som kommer hända under dagen. Lovelove.

Dag 5 - sex sånger jag tycker om

Jag gillar nästan alla låtar, men dom som sitter är lite bättre än dom andra just nu är-
1- Adele – Make You Feel My Love (album)
2- Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix
3- The Kooks – She Moves In Her Own Way
4- Destroy The Runner – Pall Bearer
5- Panic! At The Disco – I Write Sins Not Tragedies
6- Kapten Röd – Trasig

ingen är speciellt ny, men dom lyssnar jag på just nu! och jag gillar dom.


dag 4- sju rädslor

1- jag är höjdrädd
2- jag är mörkrädd
3- att mista någon
4- gå själv på nätterna
5- inte klara skolan
6- david uvesten
7- stora hundar som hoppar (haha låter dumt)

tack mamma

Igår kom mamma hem med två väskor hon hade köpt när hon hade vart hos mormor.
Tack så mycket, man kan aldrig få för många väskor liksom.

gif animator
Gif animator

dag 2- nio saker jag gör varje dag

1- vaknar och går unt kissar
2- plattar håret
3- kollar alltid facebook
4- ligger i sängen i 100 år
5- kollar mig i spegeln
6- träffar nästan alltid någon
7- äter mat
8- lyssnar på musik
9- skrattar


okej, denna sög

Humör: uttråkad
Planer: Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, ska i alla fall duscha och ta på mig.
Sen kanske jag ska träffa Hanna igeeen (om hon vill) hihi.
Lyssna på: Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix
Artist:
Bästa Tv program: Asså vet inte, simpsons, familyguy, top modell osv
Bästa Blogg: -
Väder: Sol och kallt
Gjort: Vaknat med Hanna och ligger kvar i sängen men hanna är hemma nu
Beroende: Vet inte faktiskt 
Känsla:
Sämsta: Vinter
Klädsel: Bh och trosor
Mat: Ingen
Frisyr: Utsläppt, ruffsigt som fan.
Citat: ”Freedom comes when you learn to let go.”   Madonna
Saknad: EMMA DARIUS
Vän: EIFGOH
Plats: Sängen
Pryl: Datorn
Minne: När jag och Isabell blev jagade av sju hundar!
Längtan: 16 juni
Köp: Inget

alicia+hanna

Jag har vart med Hanna hela dagen och den har faktiskt vart väldigt bra.
Orkar inte skriva mer, godnatt.


dag 1- tio fakta om mig själv

1- Jag heter Alicia Louise Lindkvist.
2- Jag är 14 men fyller 15 den 13 september.
3- Jag städar nästan aldrig mitt rum.
4- Jag har 3 syskon och mina föräldrar bor ihop.
5- Jag älskar att spela Zelda på nitendo 64 (majoras mask och ocarina of time)
6- Jag är mörkrädd och höjdrädd.
7- Jag gillar att mysa, regniga dagar(ibland), filmer i sängen, le, gå barfota, sommar,fåniga SMS, mina underbara vänner och familj,mysiga sommar promenader, skrattar tills man börjar gråta, bada, vara kär, musik, vara, barnslig, min katt, cykla på sommaren, sova med någon, varma soliga sommardaga, sjunga högt som fasen när jag är själv hemma och spela fotboll (längtar till gothia) och mycket mycket mer.
8- Jag är nästan alltid skoltrött (orkar aldrig skolan helt enkelt)
9- Jag har testat på superduper många sporter men bara ridning(har slutat för längesedan) och fotboll som jag fastnade för
10- Jag har brunt hår, är 159-160 cm, har inga glasögon(längre), gröna ögon, små fötter och små händer. (rolig fakta)

lista

Dag 1 - tio fakta om mig själv

Dag 2 - nio saker jag gör varje dag

Dag 3 - åtta saker som irreterar mig

Dag 4 - sju rädslor

Dag 5 - sex sånger jag tycker om

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan

Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer

Dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Dag 9 -två saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - en person jag litar på


burn + träffa hanna= toppen

gif generator
Gif generator

i dont like


Lika glad efter en tupplur

gif generator

who you are

Idag så har jag haft elevensval,språk,musik,2 timmars rast och sist matte i 45 minuter.
En ovärd dag, eller i alla fall en jävligt ovärd rast. Men klarade hela skoldagen och efter skolan så gick jag med Isabell hem. Vi gjorde mat (Ris, kykling och curry sås) det blev ganska lyckat ändå:D Sen så gick vi till Hanna och kollade på gamla bilder/filmer på oss. Kollade på tv och lyssnade på musik. Helt okej dag! Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra eller jag ska duscha snart. Puss!


såhär mycket vill jag till skolan

- Det är skola
- DET SNÖAR
- Hatar att gå
- Har extremt tråkiga lektioner + rast på två timmar.
- Jag ser förjävlig ut
- Har mensvärk
- Emma är inte i skolan
- Har en dag kvar i skolan
+ Det är lov om en och en halv dag.






åh§§§§§§§§§§§§§§§§§§





The sadness will never end

Idag har jag och Isabell vart rediga, vi har städat hennes pappas lägenhet. Eller ah, hon putsade fönster, torkade golvet, diskade lite. Och jag diskade, torkade, dammade lite. Men det gick ganska snabbt i alla fall.
Sen gick vi hem till henne och kollade OC. Efter det kom mamma och hämtade mig, så åkte vi hem.
Nu har jag ingenting att göra.

gif animators
Gif animators

hallåhej

Nu sitter jag hos Isabell och vi har precis ätit en macka, hade idrott för en stund sen också!
Ni vet ju vad jag gjorde igår så det är ju ingen idé att jag skriver det igen. Men iallafall så ska jag vara med Isabell efter skolan idag igen och vi ska väl gå till netto och köpa något gott att dricka, sedan ska vi dra till hennes pappa! Aja, nu ska jag öva lite mer på fysiken (har prov snart) Yeeey, hejdå!

hejhallå

Idag har jag gjort prov i so (som jag egentligen inte ville göra idag utan på fredag) men Doris är underbar som vanligt, så var tvuuuuungen att göra det idag§§§. Kan verkligen inte säga att det gick bra. Efter skolan så var jag iallafall med Bella och vi åt, sen så fuckade vi livet och drog på träning (även fast jag inte skulle dit) så hade Bellas fotbolls skor eftersom mina är hos emma och dom var rätt stora för mig, haha. Men jag klarade mig!
Efter det så åkte jag hem och duschade. Nu har jag ta mig fan övat på fysiken jag vet inte hur länge.
Och nu ska jag sova, godnatt!


hej


yeey

Glad att den snart är helt "inne" eller vad man kan säga?
Gör lite smått ont just nu när jag har försökt att få in den lite till.
Men det blir bättre och bättre.


RSS 2.0