yesbox

idag blir det att duscha städa och träffa hanna
DET ÄR JU NYÅR IMORGON

leker med livet§§

det känns ju sådär kul att jag inte har gjort någonting idag. jag har verkligen bara vart hemma och inte gjort någonting. vaknade vid tolv inne hos julia och gick in till mitt rum och satte på datorn och sen låg jag här hur länge som helst. sen så har jag iof delat på en kebab pizza med julia, så tjocka som vi är§§ och klockan tio över sju gick jag ner till ica dit hanna kom och vi pratade och gick i några minuter för hon skulle upp till någon på berget och få färglinser. sen så kom jag upp hit och la mig i sängen med datorn (IGEN) kul liv.
men det är ju bra att det är nyår i övermorgon och att hanna kommer hit och hjälper mig att städa och sen sover hon är. hihi puss

tumblr

It is a curious thought, but it is only when you see people looking ridiculous that you realize just how much you love them.

Dag 08 – Det här får mig att må bättre

Det här får mig att må bättre: musik, vänner, familjen, olika texter, att känna mig behövd, sjunga

musik: musiken har låtar till alla känslor hur man än känner sig så finns det alltid en låt som får en på humör
sorliga låtar, taggar låtar. ah, you name it.

vänner: jag har dom bästa vännerna man kan ha, så givetvis mår jag bättre av dom.

familjen: har har tre underbara syskon och två (oftast) härliga föräldrar. min bror kan jag prata med allt om och likså min syster. så om man har något som känns tungt så pratar jag med dom.

olika texter: som musiken- det finns texter till allt

att känna mig behövd: mår bra av att andra känner att dom litar på mig osv.

sjunga: jag sjunger hela tiden och låtarna jag sjunger får mig alltid att må bra

sen finns det mycket mycket mer som får mig att må bra, men det var dom som "ploppa" upp först.
peace


samma bild kommer igen men det är ju en bild på halva familjen

godmorgon


ok baby det är dags att vi ska vinna allt

orkar verkligen inte skriva efter dagarna man skulle göra så nu skriver jag om något annat.
vaknade iallafall för ca en timma sedan och hämtade datorn och nu ligger jag här igen, och tog med lite obóy som jag kunde mysa med i sängen. funderar på att ladda ner någon film, men vet inte vilken? aja, mamma ringde iallafall och hon kanske kommer hem med en ny jacka och det skulle ju faktiskt vara skönt.

idag så hoppas jag faktiskt på att få träffa hanna hedén så får väl se om hon hör av sig under dagen.

och igår: så vaknade jag hos hannisen och vi skulle gå ner till tågstationen och möta isabell. och när vi kom dit så köpte hanna och hennes pappa en biljett och jag gick ut och hämtade isabell. klockan 09.50 så åkte tåget mot göteborg (det längsta tågresan i mitt liv) fast det var inte att tåget stanna eller så, men det gick sjukt långsamt iallafall. anyway så kom vi dit klockan elva typ och då så gick vi direkt och kollade på skor, men jag hittade INGET. efter en kort stund i göteborg så gick vi upp i en affär och där testade jag ett par skor men var fortfarande osäker, men det visade sig att efter 3 timmars letande sen så tog jag dom iallafall. haha, fast blev ju iallafall nöjd!
och isabell hittade massor saker:) aja, ska lägga upp bilder på mina skor,trisse och mig!
peace
mitt rum (dag 07)

kan visa med några dåliga cam bilder på mitt rum (är inte helt klar än, små saker som ska in i rummet!)
och det var inte lätt kan jag tala om för er, så här kommer tre kassa bilder.

mina rädslor dag 06

kan väl börja med, när jag är ensam så är jag mörkrädd fast det kommer och går jag sover liksom med släckt lampa osv. men när jag har sett någon läskig film haha, så kan jag behöva ha tänt om jag är själv.
sen är jag extremt höjdrädd, men jag kan hoppa 5an på badet om jag står där uppe riktigt länge. stod på 7an förra året, men då skakade mina ben så mycket och jag blev helt stel så fick sakta med säkert gå ner igen. fast har inga problem med att åka flygplan, men anyway.

sen är väl en rädsla att jag blir rädd när jag tänker om mina föräldrar skulle gå isär, vad som skulle hända då och sånt. och den sista rädslan är väl att mista allt jag har, även om jag vet att det inte kommer bli så. så är det lika läskigt att tänka på det. men ah. har väl inte så mycket att säga om mina rädslor. men det här var väl lite kortfattat. heheiheuhueh.


min dag (dag 05)

  

"Don’t wonder why people go crazy. Wonder why they don’t.
In face of what we can lose in a day, in an instant,
 wonder what the hell it is that make us hold it together. "

RSS 2.0