NY bikini överdel

Som sagt haft min nya överdel idag när det har varit sjukt varmt. Snart ska jag grilla med söta tjejer. PUSSS.


fill me with your poison

Igår så var jag med emma och vid 5 redan så åkte vi till uven och var där en stund. Vid 7 (?) så drog vi vidare till tom och festade. Det var helt okej! Rolig kväll som slutade att jag kom hem vid två :) idag har jag bara tagit det lugnt eftersom jag har sjukt ont i foten och nacken sen igår! hahaha. Imorgon ska jag träffa emma och vi ska käka pizza osv. aja nu ska jag kolla på film. PUSS.

Söt och grym


godnatt

Maybe you have to stop waiting for someone to come along and fix what’s wrong. Maybe you have to stop feeling sorry for yourself and realize that no one else has the answer. Maybe it’s time to be your own hero.

äger


godnatt


Man vill ha sin bit av kakan & man vill äta den me

Timbuktu – Resten av ditt liv
Timbuktu – Alla vill till himmelen men ingen vill dö
Timbuktu – The botten is nådd
Movits! – Na Na Nah!
Timbuktu – Kapitulera (feat. Susanne Sundfør)
Timbuktu – Dödsdansen

-

Dream as you'll live forever. Live as if you'll die tomorrow.


So lie to me once again and tell me everything will be alright

You're scared of the truth, I'm tired of the lies

sommarlov

som

Som sagt


Så har jag skolavslutning idag
efter det fika med familjen
efter det ska jag ut

haha jag är kär


godnattto lost to be found

så jävla bra ------>Timbuktu – Resten av ditt liv
Tjaaaalol. Hm hade en bra dag idag faktiskt. Började vid kvart över nio med idrott som var väldigt chill hehe.
Efter det så drog jag och emma iväg och kom tillbaka till no:n. På no:n så skulle vi lära upp om p-piller (jag och emma) + dom som hade avbrutet samlag. Jag fick VG+!!!!!!!!!!!! Bara det gjorde min dag. Efter skolan så drog jag emma och isabell hem till emma och gjorde mat + kollade på film. Mycket mysigt. Senare drog vi till vindängen och spelade fotboll osv hela kvällen. Så nu kom jag precis hem och ska upp unt duscha. PUSS.

för nu kommer allt tillbaks

Igår så var jag med isabell och vi hade megamysigt faktiskt. Vi lagade först mat och trodde vi skulle träna (fast den var inställd). Vi kollade lite på tv. Spelade kort väldigt länge. Gjorde popcorn och tog fram dricka till fotbollen och sen så kollade vi på den. Sverige vann med 5-0 för er som inte har sett den hehe. Aja, idag ska jag inte göra något speciellt. Ska öva på no provet som jag har sista måndagen. (Ovanligt att andreas har 209371 prov)
Vi hörs väl efter skolan eller imorgon. PUSSSSS.


godnatt


göttgött


Har haft ett otroligt skönt "minilov" har varit på berget och grillat, festat, badat och bara tagit det lugnt.
Hur gött är inte det? Bilden är från en dag av lovet:)


du får alla överallt att skratta

Allting känns magiskt. Allting känns rätt.
Höhö, exakt så är det. Allting är på topp och längtar seriöst så sjukt mycket till sommarlovet. Idag har jag vart med Olivia, det var jättelängesedan vi var med varandra och det är mycket tråkigt! På kvällen så träffade vi Hanna och två av hennes skövde vänner + david,david och martin. Nu träffade jag david i ca 2 minuter utanför mitt hus. Haha. Aja ska sova nu. GODNATT!


(bild på mig och isabell sen i veckan)

minilov

Hade en superskön dag i skolan och vilka lektioner det var skrev jag i förrförra inlägget. Svenskaprovet idag gick superbra och jag hoppas jag fick alla rätt! Efter skolan så träffade jag David en supersnabbis. Sedan så satt jag hemma och väntade på att laget skulle ha match på dotorp. Mötte Magnus vid rondellen och kollade med honom, fast han gick när det var kanske 30 minuter kvar. Så jag gick till Frida, Emma, Albin, John osv och kollade med dom + lekte med boll. Det blev 4-3 till dom andra. Ett riktigt tråkigt mål det sista..:( Nu ska jag bara ta det lugnt och får se hur morgondagen blir! PUSS.


RSS 2.0