om det är dumt att misslyckas, vad gör du här då?


mitt hjärta blöderJAG ÄLSKAR MITT LIV.Seriöst det är sjukt skönt, har precis tränat och sitter hos emma. Vädret är KANON!!!!!Har bara ett prov kvar och det är rättstavning i svenskan. Inte ens svårt hehe.Sedan är det ingenting kvar. SNART SOMMARLOV.WIIWIIWIWIEIEIIERIEIWIEIIW. Imorgon har jag sovmorgon och vi börjar med idrott. Det är ju helt ok, efter det så har vi matte, no och svenska. Sedan så slutar vi och har "minilov" hur skönt är inte det då??
Suuuuperskönt. På lördag så hoppas jag på att det blir berget. Aja nu ska jag och emma dö lite.
BRB.

perfectday

idag har jag varit med emma felicia och isabell. vi har:
kollat på film
ätit godis + dricka
spelat 1+1
spelat någon sorts basket?
myst + fake bråkat(hehe felicia och isabell)

bilder kommer nu:
mysigt

Jag har haft den skönaste helgen på lääääänge.
Fredagen: Började med skolan och slutade med plantis. Träffade många personer som jag har saknat och hade grymt roligt.
Lördagen: Åkte från falköping klockan 06.00 och sov tre timmar innan vi var i vimmerby och vi packade in sakerna i stugan som låg väldigt ensamt men så sjukt skönt var det att bara vara där. Sedan åkte vi till astrid lindgrens värld. Hyffsat mysigt:) Jag vann herrnilson och lillagubben på två lotter som jag tog där! Efter det så åkte vi och kollade vart dom hade spelat in emil filmerna och barnen i bullerbyn. Det såg EXAKT ut som i filmerna. guuud. det var verkligen skit fint där emil var. och dom hade ett café vid barnen i bullerbyn. När vi kom hem så åkte vi ut och fiskade och grillade. MEGA MYSIGT!!!!! Kollade sedan på film och åt godis. Somnade vid halv ett:)
Söndag: Vaknade tolv av att mamma och dom typ var klara. Gjorde iordning mig och åt osv. Sedan åkte vi vidare till jönköping och handlade. Jag köpte skolavslutnings kläder och tre andra klädesplagg. Efter det åkte vi till mullsjö och hälsade på mormor och min morbror var där också. Fikade där också. Sedan åkte vi hem och nu ligger jag här.

PUSSPUSS.
Bilder kommer.

nytt försök med bloggen då.


nu

ska jag sova.


Molly lindkvist

TJALOL. Just nu ligger jag i sängen som jag har gjort nästan heeeela dagen. Har sjukt ont i min hals och det känns som om jag har två fotbollar i halsen. Inte kul alls:( Så jag kan inte träna idag.
Hahaha, min söta lillasyster ligger bredvid mig också. Fast hon sover dock. Aja har inget mer att skriva. PUSS.

22.55

Gud jag tappar verkligen lust för att blogga ibland. Så det blev extremt lite förra månaden. Förlåt för det!!!
Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Åkte hem direkt efter skolan och la mig i solen och somnade där.
Efter det så hade jag pappa och Molly vattenkrig (fast hon var för seg höhö). Iallafall så jagade pappa mig med en stor hink och den fick jag sedan över mig. Guuuuuuud vad kallt det var. Så jag gick in och tog ett varmt bad.
Har haft sjukt ont i halsen och i huvudet (och magen i skolan) idag. Så har mest legat i sängen och tagit det lugnt.
Är väldigt osäker på om jag ska till skolan imorgon faktiskt. Aja nu ska jag ta och sova med Trisse. LOVE.


lars winnerbäck

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra.
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd, det kanske var pundigt, det kanske var bra.

Valborg (som var igår)

Så träffade jag först hanna och viktor och vi gick vidare till mikke. Började dricka lite smått redan vid sju och klockan halv tio så drog jag upp till berget (vi gick till ellen) och var där i ca en timma, fast sen kom polisen så då fick alla gå. SJUKT TRÅKIGT. Det var iallafall kul så länge det höll på. Efter det så drog vi vidare till dagnys där jag fastnade hela kvällen. Och nu ska jag sova för det är ju skola imorgon§§§§§ PÖSS.

RSS 2.0