'

JAG DÖR. min kamera har vart borta i snart ett halv år. så får väl snart be mamma snällt om att få en ny!
och nu kan jag ju inte visa vad jag har handlat! men iallafall, jag har köpt en vit jacka från vero moda unt ett vanligt vitt linne och ett typ rosa linne. snart ska jag träna på dotorp med emsi. så får väl ta och byta om.
P E A C E

vädret

http://www.klart.se/väder-falköping.html

en bild på sofia


cppppppppp

alicia säger (12:39):

haha, aja

jag drömde en cp dröm om oss inatt

och den var fan störd

EMMA säger (12:39):

haha

vadå?

alicia säger (12:41):

nemen typ, vi var på en strand med folk osvosvosvosvosv

sen så skulle du och jag springa och hämta något som vi inte ens visste vad det var. så kom vi typ till någon bana och det var apor som ville döda oss och det var en drottning som bestämde. sen så sprang vi då åt olika håll så möttes vi vid en vattenruschbana

och DÄR var ivan

och han var en ond då

så vi höll i varandra och åkte ner, så kom vi ner i vattnet då och där var det fiskar och skit även om vi var i en pol

så skulle vi simma iväg

alicia säger (12:42):

så åkte vi ner i en typ "ström" så kom vi till typ en underjord. och du skulle visa hur mnan höll andan under vattnet och du drog dig i öronen och jag gjorde samma sak

och sen kom alla då, drottningen aporna och ivan

då vaknade jag

EMMA säger (12:42):

hahaha

vafan...

alicia säger (12:42):

ELLER HUR

den var cp

alicia säger (12:43):

speciellt när jag vakna


juste

jag skrev ju inte vad jag gjorde igår!?!?!
iallfall, igår var det skolavslutning och den började halv nio och min mamma var där och kollade.
jag hade på mig en vit klänning, vita låga klackskor,  och en tröja som jag hade över men den skiter vi i;)
föresten. EMMA DARIUS var skit fin igår! efter min skolavslutning stannade jag emma hanna och bella kvar och kollade på niornas skolavslutning. och måste faktiskt erkänna att det kommer nog bli rätt tråkigt utan dom,
också kommer det 97:or istället, hehe.. klockan fyra så åkte vi till mullsjö eftersom det var studenten där och sofia en som vi känner därifrån har tagit studenten då. så vi åkte dit och åt osv. stannade där till halv elva så drog vi hemåt. och jag var skit trött faktiskt. men ska kila nu. P E A C E


alltid bra att veta?

Nöje/ Idag är det svårare än någonsin att få en stor blogg då bloggandet är så utbrett. Men det är långt ifrån omöjligt. Nedan följer tio tips på hur man ska gå tillväga för att lyckas.

1. Visa att du finns. Använd vår tjänst "Dela på andra sajter" som finns när du skriver ett nytt inlägg. Ett annat tips är att kommentera tills du spyr. Bloggen blir inte hittad av sig själv.

2. Skriv LIVE. Ni har väl inte missat att man kan skriva LIVE på Devote? Glöm inte att länka till din blogg.

3. Överdriv dig själv. Våga vara originell och överdriv sidor av dig själv. Se dig själv som en seriefigur ungefär. Skapa ett alterego. Du ska få hela världen att tro att du är en skitspännande människa - för det är du!

4. Förklara gärna för mycket. Det vanligaste felet folk gör är att de inte tänker på att det är folk som inte känner en som läser. Det är viktigt att hellre vara för tydlig i sin blogg än tvärtom. Internskämt är det ingen som uppskattar förutom dina vänner. Så utgå ifrån att ingen förstår vad du pratar om när du skriver.

5. Uppdatera ofta! Kvalité framför kvantitet säger människor. Men inte alltid i bloggvärlden. Man går inte in på en blogg som det nog ändå inte finns något nytt att läsa på.

6. Varva lagom text med bilder. Beroende på vad det är för blogg förstås, en modeblogg kanske har mest bilder - medan en livsstilsblogg varvar lagom mängd text med bilder. Tänk på att det inte är många som orkar läsa milslånga inlägg. Håll dig kortfattad.

7. Stick ut. Skaffa ett catchigt namn och bloggadress. Någonting som man minns. Eller gör något annat som är "du". Skriv på ett speciellt sätt eller ha återkommande tema. Bloggläsarna ska känna sig hemma med vem du är och man ska förstå av själva blogginnehållet att det är just din blogg man är inne på. Inget är för konstigt att skriva om så länge man brinner för det. Det kan vara bra att nischa sin blogg, men tänk på att inte göra det totalt. Ingen vill läsa en blogg som endast handlar om skor – blanda in dig själv.

8. Registrera dig på olika sajter. Till exempel: Mertrafik.se, Bloglovin.com, Bloggtoppen.se och Bloggportalen.se. Då kan andra få upp ögonen för din blogg. Man kan även använda funktionerna på Devote för att tipsa om inlägget man skrivit på Facebook. Då ser dina vänner snabbt om det finns något nytt att läsa.

9. Gör något stort av något litet. Tänk inte "jag har inget vettigt att skriva". Det är oftast det ovettiga som är kul. Tankar, idéer, funderingar, vad du gör. Bjud på dig själv. Våga gå utanför ramarna. Det finns inga regler på vad man ska blogga om eller hur man ska göra.

10. Bli länkad. Anordna tävlingar, utmaningar eller på annat sätt kom i kontakt med andra bloggare. Länkningar ger besökare. Besökarna stannar dock inte om det inte finns något läsvärt på din blogg.


hello world

When i first saw you, I was afraid to meet you
When i first meet you, I was afraid to kiss you
When i first kissed you, I was afraid to love you
but know that i love you I'm only afraid to lose you


kim<3

som sagt så spelade vi fotboll idag klockan 08:30 och min klass vann 2 matcher och förlorade 1.
asbra jöööööö, snart har jag träning eller ah. klockan halv sex på ållevi. men nu ska jag sova lite till
P E A C E

saknar mitt hår...

vill ni veta vad jag har gjort idag!? jag har cyklat ca fyra mil med klassen i nästan bara uppförs backar (kändes det som) fast ah. vi började cykla från skolan då och upp mot sjuk huset (på berget) sen fortsatte vi ut mot klockargården och längre endå. men vi körde inte ända till gudhem för vi svände in på en grus väg och där
cyklade vi i 1000 år och upp för en jävla massa backar upp till någon "forntids borg" och där satte vi oss och fikade. jag och emma hade varsin full strike och ni vet allt från det förra inlägget. vi fikade och andreas berättade
lite om borgen osv. sedan skulle vi börja spela brännboll och som vanligt failar jag och fick bollen i huvudet fast jag skulle ta den i handen. HAHA! fast jag var faktiskt inte den enda som failade utan många andra som ramlade av det blöta gräset (OCH emma ramlade på en filt, hihihihi) och mitt & emmas lag vann! YEHAA.
efter det skulle vi börja cykla igen och jag vet inte hur sur jag blev för att vi skulle cykla i regn. vi körde i massor
uppförs backar IGEN! vi åkte en bra bit bort och då kom vi till något hus?! och det var väl som ett litet grill ställe, så vi började grilla korv och jag åt väl en. och jag var rastlös så jag oliver hugo och albin kollade efter random kryp som vi skulle se vad som hände om man grillade dom. fast jag hittade ingen.. vi satt där en stund och åt lite, åt godis, drack osv. sedan cyklade vi till bergssjön och där skulle vi egentligen bada. men det sket vi i och vi åkte vidare (nästan alla i klassen) för att bada i panka istället och vi hade rätt roligt faktiskt! körde brottning när man sitter på ens axlar och man ska ner i vattnet. sen gick vi in och bastade osv. stannade där uppe till kvart över två!
aja, orkar inte berätta mer.
P E A C E


ah

hallåja, nu ska jag snart lägga mig i sängen med emsi!
förut, eller ah. klockan halv sju så gick vi och handlade på pa:s och det blev
fyra napp påsar, revben, ovanlig fanta, bröd, två full stike. hihi!
imorgon har vi som sagt mentorsdag och nu ska jag sova.
P E A C E


klippt migggg

nu var det en vecka och fem dagar sen jag la ut på min blogg. FÖRLÅT!
Och vet ni?!?!?!?!?!? Igår klippte jag mig & färgade håret blont. Det blev väl helt okej tycker jag, håret blev
kortare och lite uppklippt. så hm, undrar om någon kommer märka? och föresten
jag ska börja skriva på bloggen.

Idag: jag vaknade sex och va tvungen att springa upp för att äta frukost osv.
Sen drog jag vidare till Olivia och kom hit kvart över sju. Idag får vi ha fika på matte lektionen. hihi:*

Men nu ska jag kolla på mitt hår igen, rawr.
P E A C E


RSS 2.0