vad är kärlek? dag 04

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen tycker jag är underbar eller fruktansvärd. om man blir kär i fel person eller om det är rätt.för en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång. En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman. det är kärlek.


Grace Weber – Reason Why
LIGHTS – Romance Is... - Acoustic Version
regina spektor – The Call
Stanfour – In Your Arms - Single Short Version
Steget – Jag Skulle Dö För Dig
A Fine Frenzy – You Picked Me
Ron Pope – You're The Reason I Come Home
min föräldrar (dag 03)

hm okej. vi kan ju börja med min mamma Louise fast hon gillar att stava sig själv Louice*. hon är kort, har rätt så kort hår och nu hoppas jag fasen att jag har rätt när jag säger att hon är 43 år. (förlåt mamma) haha. hon är nog bland det bästa jag vet. även om jag inte har så bra relation med henne. när jag är sur osv så går det ofta ut över henne. men hon klarar sig nog! hon är också underbar fast jobbig/störande haha. pappa då Leif heter han hihi.
han är också kort, tjocksöt, knasig, jobbig, rolig osv. han är väl den som gör godast mat i familjen (hihi) och han är den som skottar nu när det är vinter. haha, aldrig att jag kommer göra det. pappa och jag har en bra relation man vi kan också bråka. som alla kan, men vi kan också ha riktigt roligt med varandra. fast jag börjar nästan alltid gråta när han kittlar mig och dödar mig typ. haha. men anyway. dom är förlovade osvosvosvosovsov.
men palla skriva mer. hejs

min bästa vän (dag 02)

En bästa vän. Okej, Jag fick verkligen tur med min. Min bästa vän är rolig, intelligent, kreativ, framgångsrik, och väldigt snäll. Hon är också impulsiv, frustrerande, hm, komplicerad, barnslig(som mig), men whatever:D det är så det ska vara? och hon heter emma darius. och vi blev bra (bästa) vänner år 2001. men har inte så mycket mer att skriva. vi har våra upp gångar och ner gångar(om det nu är så man säger) som alla vänner har. vi kan inte vara med varandra fööör mycket för då tröttnar vi på varandra och börjar bråka. haha.
men här har ni några gamla bilder på oss.

om mig (dag 1)

kan ju inte påstå att det är så himla roligt att skriva om mig själv. men jag är född år 1996 och är fjorton år.
är inte så värst lång (159) men jag växer snart hoppas jag. jag har tre syskon. molly julia och sebastian.
julia och sebastian är äldre än mig och molly yngre. år 2001 så träffade jag min bästavän emma darius. och vi är fortfarande bästavänner även om vi är med varandra från och till. vi är rätt så lika så vi klarar bara av att vara med varandra en period och sen så glider vi isär ett tag och sen är vi med varandra igen. så håller det på så.
men hon är riktigt super den tjejen. dom jag umgås med på fritiden är mest emma, olivia, isabell och felicia.
i skolan så är jag med alla möjliga. jag går i åttan och det funkar väl helt okej måste jag säga. vad kan man skriva mer som är intressant? (även om inget av det är så värst roligt att veta). Jag älskar kramar, regniga dagar, kolla film när jag ligger i sängen, gå barfota på sommarn, busiga SMS, skrivna kärleks brev, promenader vid stranden, skrattar tills min ont i magen, att vara lycklig, le, mina vänner, familjen osv.på fritiden så umgås jag med vänner, försöker plugga(haha), spelar fotboll, och sjunger lite från och till. jag har ingen aning om vad jag vill gå i för linje, eller vad jag vill bli när jag blir "vuxen" om jag nu kommer bli det. haha. men nu orkar jag inte skriva mer. så här får ni en gammal bild på mig. fuck life
Ron Pope – You're The Reason I Come Home

för att ha något att skriva om
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – min bästa vän
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – vad är kärlek?
Dag 05 – min dag
Dag 06 – Mina rädslor
Dag 07 – mitt rum
Dag 08 – Det här får mig att må bättre
Dag 09 – ett ögonblick
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

saknar mina dreads

hejtjenahalloj. idag hade jag tänkt att städa/plugga/mysa med te. men så blev det verkligen inte. för jag kom hem och fastnade här och det suger ju. men jag har faktiskt städat lite iallfall. men sts, nu ska jag göra mig lite te. lovebabes.


 http://open.spotify.com/track/1BSHAK9g1RhjhtrAl4mAPR gillar den väldigt mycket faktiskt

ingen mer meningslöshet (texten är under bilderna)
väldigt kul att ha en blogg som man alltid säger att man ska börja skriva i igen när det aldrig blir av(?)
jag hade so-prov i onsdags och det gick så äckligt dåligt. men man fick ju hjälp av emma klint så jag får väl bara hoppas på att jag klarar det! och sen har jag utvecklingssamtal på måndag. alltså fan vad det kommer gå dåligt speciellt när man inte gillar sin mentor. hm. får väl skriva igen när jag har gjort något roligt, eller när jag inte har något att göra haha.
aja. byebabes.


inte kul


m


RSS 2.0